Óvoda kezdés 2020/2021

Tisztelt Szülők!

 

Hamarosan megkezdődik a 2020/21. nevelési év az óvodában. Szeretettel várjuk a gyerekeket szeptember 1-én, kedden reggel 7:00 órától!

Az óvodakezdéssel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket:

 

Ebédbefizetés

Szeptember hónapra az étkezés térítési díját augusztus 24-től 27-ig 7:30-tól 15:00 óráig a pénztárban szíveskedjenek befizetni. Amennyiben ez nem megoldható, de igénylik az étkeztetést, kérjük, hogy értesítsenek minket telefonon a +36 1 407 9554 telefonszámon.

Pótbefizetésre lehetőséget augusztus 28-án biztosítunk. Amennyiben a nevelési év folyamán hiányzás miatt szeretnének ebédet lemondani, azt kérjük, hogy egy nappal előtte reggel 9:00 óráig jelezzék.

A kedvezményes ebédeltetés igénybevételéhez az igazolásokat a befizetéskor kérjük a titkárságon leadni.

 

Az óvodai étkezési díjak szeptember hónapra az alábbiak szerint alakulnak:

               egész nap (3 étkezés):    22 nap X 670 Ft = 14.740 Ft

 

Kedvezmények

Az itt letölthető nyilatkozatot szíveskedjen kitöltve, jogosultság esetén az azt igazoló dokumentumokkal együtt (fénymásolat elegendő) a megadott időpontokig az iskola titkárságára eljuttatni. Ezek hiányában nem áll módunkban a kedvezményeket megadni.

Ha nem történik meg az igénylőlap és a szükséges igazolások leadása a titkárságon augusztus 28-ig, akkor szeptember 1-től nem tudunk kedvezményes étkeztetést biztosítani a gyermek számára, csak későbbi időpontban (a szükséges dokumentumok leadása után).

 

Tisztasági csomag

Kérjük a tisztasági csomagot havonta leadni az óvodában, melynek tartalma a következő:

  • 4 guriga WC-papír
  • 1 csomag szalvéta
  • 1 csomag papírzsebkendő
  • 1 fogkrém és 1 fogkefe a gyermeknek szükség szerint
  • 1 folyékony szappan negyedévente

 

Kérjük, hozzanak ovis zsákot, melyben biztosítsanak elegendő mennyiségű váltóruhát, alsóneműt, udvari játszóruhát és benti cipőt.

 

A tavaszi koronavírus helyzetre való tekintettel bármilyen egyéb változás esetén kérjük, hogy kísérjék figyelemmel az intézményünk honlapján szereplő tájékoztatást.

 

Várja szeretettel a gyerekeket Gabi néni!

 

 

 

 

Budapest, 2020. augusztus 12.

 

Tisztelettel:

Bernáth Sándor

igazgató