Tanév végi programok 2020/2021

 Tanév végi programok 2020/2021
Hírek 8/2021
 

Kedves Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a tanév végi munkarendet és a hozzá kapcsolódó tanév végi eseményeket az alábbiak szerint szervezzük meg:

 

Az oktatás menete

Június 4-én, 7-én, 8-án és 10-én a munkarend az oktatásban a megszokott rend szerint halad. A tanórák meg lesznek tartva, napközi és tanulószoba is biztosítva lesz.

 

Az ingyenes tartós könyvek leadása

A tankönyvek átvétele június 7-én (hétfőn) történik, 8.00-15.30-ig személyesen az iskolában az osztályfőnököknél.

A tankönyvekből kérünk minden írást és aláhúzást szíveskedjenek kiradírozni, mert csak ilyen állapotban áll módunkban azokat visszavenni.

A munkafüzetek és az angol felszerelés a gyerekeknél maradnak, de őrizzék meg, mert lehetséges, hogy szeptemberben még dolgozni fognak benne.

Kérjük a fennálló veszélyhelyzetre tekintettel, hogy az érkezésről a nagyobb csoportosulások elkerülése érdekében, az osztályfőnökökkel /nevelőkkel telefonon egyeztetni szíveskedjenek.  Az atlaszokat csak a 8. évfolyam végén kell leadni.

 

Év végi kirándulás

A Müller György Nap 06.09-én szerdán lesz megtartva. A gyerekek 7.45-ig érkeznek be az iskolába. Osztályonként játékos vetélkedők lesznek a tanórák keretében. A sportvetélkedő ebben az évben elmarad. A program délig tart, mely után hazamehetnek a gyerekek, ill. napközi és tanulószoba is biztosítva lesz azok számára, akik azt igénylik.

Tájékoztatjuk a kedves Szülőket, hogy az év végére tervezett kirándulás 06.11-én (pénteken) osztályonként lesz megtartva. Ennek részleteit az ellenőrzőbe beírják az osztályfőnökök/nevelők, illetve további felvilágosítást is ők adnak.

Az alsó tagozat számára meleg étkezés, a felső tagozat számára pedig hideg étkezés lesz biztosítva.

Hétfőn 06.14-én nem lesz kirándulás, nem kell iskolába jönniük a gyerekeknek, de ügyeletet biztosítunk. Akik igénylik, kérjük, 06.09-ig e-mailben jelezzenek, hogy jön a gyermek és igényelnek-e számára étkezést.

 

Ballagás és tanévzáró ünnepség

Ebben a tanévben a szokásostól eltérő módon szervezzük meg a ballagást és a tanévzáró ünnepséget.

A tanévzáró ünnepséget kedden 06.15-én 15 órakor tartjuk 1-7. osztályig, melyen csak a tanulók vehetnek részt. A rendezvény után az osztályfőnököktől átvehetik a bizonyítványaikat.

A ballagási ünnepséget az iskola udvarán tartjuk 06.15-én 16 órától, melyen csak az intézmény pedagógusai, a búcsúztató diákok, a ballagó 8. osztály és a ballagók közvetlen hozzátartozói és rokonai vehetnek részt. A búcsúzó nyolcadikosok a rendezvény után az osztályfőnököktől átvehetik a bizonyítványaikat.

 

Nyári titkársági ügyeletet szerdánként tartunk 9-14 óráig. Az intézmény július 19-30-ig zárva tart, ebben a két hétben nem tartunk szerdai ügyeletet.

 

Kellemes nyári szünetet és jó pihenést kívánok!

 

Budapest, 2021. Június 2.

                                                               

 

                                                                                              Bernáth Sándor

                                                                                                   Igazgató