Ebédbefizetés

 

Tisztelt Szülők! 

Az alábbiakban olvashatják az ebébefizetéssel kapcsolatos fontosabb információkat. 

 

 

Kedves Szülők!

ÚJ információ a befizetésről:

 

A befizetendő összegről számlát küldünk e-mailben, ami tartalmazza a lemondások összegét is. Amennyiben módosítani szeretne a számla tartalmán, akkor kérjük jelezze a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

Utalandó összegként a számlán megadott pontos összeget legyen szívesek megadni.

Megjegyzésbe kérjük beírni a számla sorszámát és a gyermek nevét.

 

 

 

KÉRJÜK ÖNÖKET, HOGY KIZÁRÓLAG ÁTUTALÁSSAL SZÍVESKEDJENEK KIEGYENLÍTENI KI AZ ÉTKEZÉSI DÍJRÓL SZÓLÓ SZÁMLÁKAT, KÖSZÖNJÜK AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSÜKET!

Amennyiben valakinek lemondása volt kérjük, hogy egyeztetés végett keresse meg a Titkárságot!

Ha hiányzás miatt szeretnének lemondani ebédet, azt kérjük, hogy előző nap reggel 8:30-ig jelezzék e-mailben (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)! 

Az ÁTUTALÁSNÁL kérjük, hogy a közleményben tüntessék fel a számla sorszámát és a gyermek nevét. 

Kedvezmény igénybevételére csak az jogosult, aki előzetesen leadta az ehhez szükséges igénylést és igazolásokat.

 

Számlatulajdonos: Müller György Iskola

Bankszámlaszám: 11716008-20153588-00000000 (OTP Bank)

 

Ha a megadott dátumig nem tudják befizetni, de igénylik az étkeztetést, kérjük, hogy értesítsenek bennünket telefonon az 1/407-9554-es számon vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Abban az esetben, ha a megadott dátumig nem kerül átutalásra az ebéd díja és nem is jelzik számunkra telefonon, hogy csak később szeretnének átutalni, sajnos nem áll módunkban az ebédet megrendelni a gyermek számára. Szíves megértésüket kérjük és köszönjük, hogy figyelmességükkel és előrelátásukkal segítik a munkánkat!

Amennyiben hiányzás miatt szeretnének lemondani ebédet, azt kérjük, hogy előző nap reggel 8:30-ig jelezzék számunkra a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

Azon a napon, amikor először hiányzik a gyermek pl. hétfőn az aznapi hétfői étkezést már nem tudjuk lemondani az ételeket szállító cég a Prizma-Junior Zrt-nél. A lemondás csak másnaptól azaz keddtől lehetséges, abban az esetben, ha 8.30-ig hétfőn megérkezik az e-mail a lemondásról.