2022. tanév végi munkarend

Hírek 6/2022
 

Az idei tanév végi munkarend és a hozzá kapcsolódó tanév végi események részletei:

- Az oktatás menete

- Ingyenes tartós könyvek leadása

- Müller György Nap

- Év végi kirándulás

- Ballagás és tanévzáró ünnepség

- Nyári titkársági ügyelet

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a tanév végi munkarendet és a hozzá kapcsolódó tanév végi eseményeket az alábbiak szerint szervezzük meg:

Az oktatás menete

Június 9-ig a munkarend az oktatásban a megszokott rend szerint halad. A tanórák meg lesznek tartva, napközi és tanulószoba is biztosítva lesz.

Az ingyenes tartós könyvek leadása

A tankönyvek leadása június 9-én (csütörtökön) történik, 8.00-14 óráig személyesen az iskolában az osztályfőnököknél.

A tankönyvekből kérünk minden írást és aláhúzást szíveskedjenek kiradírozni, mert csak ilyen állapotban áll módunkban azokat visszavenni.

A munkafüzetek és az angol felszerelés a gyerekeknél maradnak, de őrizzék meg, mert lehetséges, hogy szeptemberben még dolgozni fognak benne. Az atlaszokat csak a 8. évfolyam végén kell leadni.

A Müller György Nap

06.10-én pénteken lesz megtartva. A gyerekek 7.45-ig érkeznek be az iskolába. Osztályonként játékos vetélkedők és sportvetélkedők lesznek a tanórák keretében.

A program délig tart, mely után hazamehetnek a gyerekek, ill. napközi és tanulószoba is biztosítva lesz azok számára, akik azt igénylik.

Év végi kirándulás

Tájékoztatjuk a kedves Szülőket, hogy az év végére tervezett kirándulás 06.13-án (hétfőn) és 06.14-én (kedden) osztályonként lesz megtartva. Ennek részleteit az ellenőrzőbe beírják az osztályfőnökök/nevelők, illetve további felvilágosítást is ők adnak.

Az alsó tagozat és a felső tagozat számára is hideg étkezés lesz biztosítva. A tanév utolsó tanítási napja 06.15. (szerda), mely napon nem kell iskolába jönniük a gyerekeknek, de ügyeletet biztosítunk. Akik igénylik, kérjük, 06.09-ig e-mailben jelezzenek, hogy jön a gyermek és igényelnek-e számára étkezést.

Ballagás és tanévzáró ünnepség

A tanévzáró ünnepséget 06.16-án (csütörtök) 14.45 órai kezdéssel tartjuk. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk! A rendezvény után az osztályfőnököktől átvehetik a bizonyítványaikat.

A ballagási ünnepséget az iskola udvarán tartjuk 06.16-án (csütörtök) 16 órától, melyen az intézmény pedagógusai, a búcsúztató 7. osztályos diákok, a ballagó 8. osztály és a ballagók közvetlen hozzátartozói, rokonai és barátai korlátozás nélkül vehetnek részt. A búcsúzó nyolcadikosok a rendezvény után az osztályfőnököktől átvehetik a bizonyítványaikat.

Nyári titkársági ügyelet

A nyári titkársági ügyeletet szerdánként tartunk 9-14 óráig.

Az intézmény július 18-29-ig zárva tart, ebben a két hétben nem tartunk szerdai ügyeletet.

 

Kellemes nyári szünetet és jó pihenést kívánok!

Budapest, 2022. Június 7.

 

Bernáth Sándor

Igazgató