Óvoda kezdés 2022/2023

 Óvoda kezdés 2021/2022
Hírek 8/2022
 

Tisztelt Szülők!

Hamarosan megkezdődik a 2022/23. nevelési év az óvodában. Az óvodakezdéssel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket:

 

Szeretettel várjuk a gyerekeket szeptember 1-én, csütörtökön reggel 7:00 órától!

 

Ebédbefizetés

Szeptember hónapra az étkezés térítési díját augusztus 23-ig szíveskedjenek 11716008-20153588-as számlaszámra átutalni. Kérjük, hogy a közleményben tüntessék fel hogy „óvoda” és a gyermek(ek) nevét. Amennyiben ez nem megoldható, de igénylik az étkeztetést, kérjük, hogy értesítsenek minket telefonon a +36 1 407 9554 telefonszámon vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Amennyiben a nevelési év folyamán hiányzás miatt szeretnének ebédet lemondani, azt kérjük, hogy egy nappal előtte reggel 8:30-ig jelezzék telefonon vagy e-mailben.

 

Az óvodai étkezési díjak szeptember hónapra az alábbiak szerint alakulnak:

               egész nap (3 étkezés):    22 nap X 983 Ft = 21.605 Ft

 

Kedvezmények

Étkezési kedvezményre jogosító igazolást és a letölthető nyilatkozatot kitöltve és aláírva kérjük augusztus 23-ig szíveskedjenek e-mailben megküldeni Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Az eredeti nyilatkozatot kérjük leadni a titkárságon szeptember 2-ig. A kedvezményes díjbefizetéshez kérjük várják meg az Iskola visszaigazolását.

Rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak esetén is szükséges megküldeni az új tanévre az igazolást és a nyilatkozatot. Ha nem történik meg az igénylőlap és a szükséges igazolások leadása a titkárságon, akkor szeptember 1-től nem tudunk kedvezményes étkeztetést biztosítani a gyermek számára, csak későbbi időpontban (a szükséges dokumentumok leadása után).

Ha nem történik meg az igénylőlap és a szükséges igazolások leadása a titkárságon, akkor szeptember 1-től nem tudunk kedvezményes étkeztetést biztosítani a gyermek számára, csak későbbi időpontban (a szükséges dokumentumok leadása után).

 

Tisztasági csomag

Kérjük a tisztasági csomagot havonta leadni az óvodában, melynek tartalma a következő:

  • 4 guriga WC-papír
  • 1 csomag szalvéta
  • 1 csomag papírzsebkendő
  • 1 fogkrém és 1 fogkefe a gyermeknek szükség szerint
  • 1 folyékony szappan negyedévente

 

Kérjük, hozzanak ovis zsákot, melyben biztosítsanak elegendő mennyiségű váltóruhát, alsóneműt, udvari játszóruhát és benti cipőt.

 

Várja szeretettel a gyerekeket Gabi néni, Zsuzsi néni és Viki néni!

 

 

 

 

Budapest, 2022. augusztus 8.

 

Tisztelettel:

Bernáth Sándor

igazgató