Tanév kezdés 2022/2023

 Tanév kezdés 2021/2022
Hírek 7/2022
 

Tisztelt Szülők!

Hamarosan megkezdődik a 2022/23. tanév, ezért az iskolakezdéssel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket:

 

1) Évnyitó ünnepség

Előzetes terveink szerint a tanévnyitó ünnepség hagyományos módon lesz megtartva 2022. szeptember 1-én (csütörtök) délelőtt 8.00 órakor az iskola tornatermében. A rendezvényre a gyerekeknek alkalomhoz illő ünneplő ruha (fehér ing/blúz, fekete nadrág/hosszú szoknya) viselése kötelező. A tanévnyitó után megkezdődik az oktatás, a gyerekek 12:15-ig az iskolában maradnak, ezért jegyzetfüzetet, tollat, ceruzát hozzanak magukkal.

 

2) Napközi, tanulószoba

Az alsó és felső tagozatosok számára már az első tanítási naptól biztosítjuk a napközis illetve tanulószobai ellátást. Az igénylőlapot jelen levélhez mellékeljük és kérjük legkésőbb augusztus 31-ig aláírva visszajuttatni. Amennyiben kéri gyermeke mentesítését a 16 óra előtt megszervezett egyéb foglalkozások alól, kérem a mellékelt felmentési kérelmet augusztus 31-ig aláírva az iskolába eljuttatni személyesen vagy postai úton.

 

3) Tankönyvek

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a tankönyvcsomag 1-8. évfolyamig ingyenes.

A mellékelt nyilatkozatot és névre szóló tankönyvlistát aláírva kérjük visszajuttatni, mert ezek hiányában a tankönyveket nem áll módunkban kiadni.

A tankönyveket szeptember 1. és szeptember 3. között osztják ki az osztályfőnökök a gyerekeknek.

 

4) Taneszköz listák és kötelező olvasmányok

Az egyes évfolyamokon szükséges taneszköz listák és kötelező olvasmányok megtalálhatóak a honlapunkon.

A testnevelés órára kötelező felszerelés a fehér talpú tornacipő, ezért kérjük ennek beszerzését a tanév megkezdéséig.

 

5) Ebédbefizetés

Szeptember hónapra az étkezés térítési díját augusztus 23-ig a szíveskedjenek átutalni a 11716008-20153588 számlaszámra. Kérjük, hogy a közleményben tüntessék fel a gyermek(ek) nevét, osztályát, az időszakot és az étkezés típusát („1x” vagy „3x”). Amennyiben ez nem megoldható, de igénylik az étkeztetést, kérjük, hogy értesítsenek bennünket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Amennyiben a tanév folyamán hiányzás miatt szeretnének ebédet lemondani, azt kérjük, hogy egy nappal előtte reggel 8.30-ig jelezzék.

 

Az étkezési díjak szeptember hónapra az alábbiak szerint alakulnak:

ISKOLA:

csak ebéd:    22 nap X 701 Ft = 15. 442 Ft, 50%-os 7.700 Ft
               egész nap (3 étkezés):    22 nap X 1062 Ft = 23. 364 Ft, 50%-os 11. 682 Ft        

Az étkezés térítési díját a tanév során (szeptembertől májusig) előző hó 10-e és 15-e között kérjük átutalni. Részletek a honlapon lesznek elérhetőek.

 

6) Étkezési kedvezmény

Az étkezési kedvezményre jogosító igazolást, valamint az alábbi nyilatkozatot kitöltve és aláírva kérjük augusztus 23-ig szíveskedjenek e-mailben megküldeni Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Az eredeti nyilatkozatot kérjük leadni a titkárságon szeptember 2-ig. A kedvezményes díjbefizetéshez kérjük várják meg az Iskola visszaigazolását.n

Rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak esetén is szükséges megküldeni az új tanévre az igazolást és a nyilatkozatot. Ha nem történik meg az igénylőlap és a szükséges igazolások leadása a titkárságon, akkor szeptember 1-től nem tudunk kedvezményes étkeztetést biztosítani a gyermek számára, csak későbbi időpontban (a szükséges dokumentumok leadása után).

 

7) Szeptemberi aktuális programjaink

Szeptember 1. (csütörtök) 8:00 tanévnyitó ünnepség.

Szeptember 2. (péntek) 17:00 szülői értekezlet az 1. évfolyamos szülők számára.

Szeptember 5. (hétfő) 17:00 tanévnyitó szülői értekezlet a többi évfolyam részére.

 

A sikeres és hatékony együttműködés reményében  kívánok jó felkészülést a közelgő tanévhez!

 

Budapest, 2022. augusztus 8.

 

Tisztelettel:

Bernáth Sándor

igazgató