2024.02.08-ig: Középfokú felvételi adatbegyűjtő lap kitöltése/feltöltése

2024.02.08-ig: Középfokú felvételi adatbegyűjtő lap kitöltése/feltöltése
Hírek 01/2024
 

Kedves Szülők!

 

Kérem, február 8-ig befejezni az adatok elektronikus feltöltését ill. a papíralapú adatbegyűjtő lap beküldését (azoktól, akik ezt a formát választották) és jelzésüket erről, mert ezután kell még rögzítenünk a felületen.

  1. Felhívjuk a figyelmüket, hogy az adatbegyűjtő lapok elektronikus előállítását segítő KIFIR Általános iskolai adatbegyűjtő alkalmazás (szülők számára) program a Hivatal www.oktatas.hu honlapjának jobb oldalán, a KÖZÉPFOKÚ FELVÉTELI ELJÁRÁS felirat alatt A középfokú felvételi eljárás információi linkgyűjtemény KIFIR adatbegyűjtő alkalmazás (kizárólag az általános iskolák 8. évfolyamos tanulóinak szülei számára) feliratra kattintva, vagy közvetlenül az alábbi linkről érhető el: https://kifir2.kir.hu/JellapKitolto/Tanulo/AdatvedelmiNyilatkozat/
  2. Amint arról októberi levelünkben már tájékoztatást adtunk, papír alapú adatbegyűjtő lapok kiszállítására az idei tanévtől sem az intézményekbe, sem a POK-okba nem kerül sor. Az adatbegyűjtő lap PDF formátumban letölthető és kinyomtatható verzióját itt találják:

Ha hamarabb elkészülnek, akkor korábban is beküldhetik e-mailben vagy papíron a továbbtanulási adatokat, melyeket rögzítettek a szülői felületen vagy az adatbegyűjtő lapon.

A KIFIR rendszerben a kiválasztott középfokú intézmények adatait még ki kell egészítenem a KIFIR rendszerben az 5., 6., 7. osztályos év végi eredményekkel és a 8. félévi osztályzatokkal. Ezután a középokú iskolai jelentkezési lapokat és a tanulói adatlapokat (középfokú iskolák megfelelő sorrendben) előállítja a KIFIR rendszer.

A tanulói adatlapot és a jelentkezési lapokat nyomtatás után alá kell írnia az apának, anyának, tanulónak, osztályfőnöknek és az igazgatónak.

 

E-mailben vagy telefonon értesíteni fogom Önöket az aláírások időpontjával kapcsolatosan.

 

Kérem eljuttatni papíron vagy e-mailben az ÉRTÉKELŐ LAPOKAT A KÖZPONTI ÍRÁSBELIRŐL, miután megkapták a középfokú intézményből (minden középfokú iskola tájékoztatást ad arról, hogy mikor lehet átvenni).

 

Üdvözlettel:

Csordás Jánosné

iskolatitkár

06-1/407-9554